INCLUZIV24.MD
Postat la: 13:48, 20 februarie 2021
Externe

Autocar cu moldoveni implicat într-un accident în Egipt

Doi cetățeni ai Republicii Moldova, un bărbat, în vârsta de 35 de ani și o femeie, în vârsta de 31 de ani, care dețin dubla cetățenie, se aflau în autobuzul turistic răsturnat ieri pe autostrada Sharm el-Sheikh – Cairo, în Republica Arabă Egipt.
Autocar cu moldoveni implicat într-un accident în Egipt
Numărul total al persoanelor rănite se ridică la 21 de persoane (Ucraina, Kazahstan, Federația Rusă și Egipt), cărora le-a fost acordată asistența necesară, informația fiind confirmată de Administrația centrală pentru îngrijiri urgente din Egipt.

Cetățenii țării noastre sunt în afara oricărui pericol.

Informațiile au fost prezentate de biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Misiunile diplomatice și oficiile consulare ale țării funcționează în regim alert pentru a oferi asistența necesară conaționalilor aflați în dificultate.

Totodată, ministerul a operat și operează, în continuare, strict cu datele colectate din prima sursă, adică din comunicările oficiale ale autorităților străine, adresările directe ale cetățenilor prin diferite metode și platforme de comunicare (Centrul de apel, telefoanele de urgență ale ambasadelor, e-mail, mesajele parvenite pe paginile misiunilor și ale MAEIE de pe rețelele sociale).
Ctrl
Enter
Ați depistat o greȘeală?
Evidențiați cuvântul și apăsați Ctrl+Enter