INCLUZIV24.MD
Postat la: 19:15, 28 ianuarie 2021
Proiecte

În Cahul a fost organizată conferința finală a proiectului ,,Un pas înainte spre dezvoltarea comunității". Vezi mai multe detalii

În municipiul Cahul de către Asociația obștească ,,Pas cu Pas" a fost organizată conferința finală a proiectului ,,Un pas înainte spre dezvoltarea comunității".
În Cahul a fost organizată conferința finală a proiectului ,,Un pas înainte spre dezvoltarea comunității". Vezi mai multe detalii
Unul din conceptele proiectului a fost ,,Bugetarea Participativă" în municipiul Cahul,proiect finanțat de către Primăria municipiului Cahul.

Tot în cadrul acestui eveniment au fost împărtășite bunele practici ale bugetării participative precum și experiența preluată de către Grupul de Inițiativă Civică a Tinerilor municipiului Cahul din vizita de studiu din Cluj-Napoca.

Tot aici s-a vorbit despre implementarea proiectelor de bugetare participativă în municipiul Cahul din perspectiva cetățenilor activi.

Ținem să menționăm faptul că pentru anul 2020 din bugetul local de către Primăria și Consiliul municipal Cahul a fost alocat cca 1 milion de lei pentru finanțarea proiectelor privind ,,Bugetarea Participativă".

La finalul conferinței s-au pus în discuție perspectivele dezvoltării mecanismului de bugetare participativă și implicarea activă a cetățenilor în procesul decizional la nivel local.
Ctrl
Enter
Ați depistat o greȘeală?
Evidențiați cuvântul și apăsați Ctrl+Enter