INCLUZIV24.MD
Postat la: 10:06, 27 iunie 2020
Social

Un concentrator de oxigen a fost donat Spitalului raional din Cahul

Spitalului raional Cahul i-a fost donat un concentrator de oxigen și câteva seturi de echipament de protecție de către doi deputați.
Un concentrator de oxigen a fost donat Spitalului raional din Cahul
În secția COVID-19 a Spitalului Raional Cahul a fost donat un concentrator de oxigen de către Ion Groza și Igor Grosu „Venim cu o mica contribuție de care foarte mult au nevoie medici noștri și cei infectați. Am făcut lucrul acesta în mai multe raionale și ținând cont de statistica COVID-ului am decis că inclusiv la Cahul să venim cu acest gest” a declarat Igor Grosu.

„Un mare, mare mulțumesc medicilor, fac un lucru extraordinar, sunt în prima linie și o să-i ajutam de fiecare dată cu ce putem. Ne rugam la Dumnezeu să-i țină, să reziste pentru că acum depinde cât de rezistenți vor fi ei, dar mult depinde și de noi” a precizat Igor Grosu.

Ion Groza a menționat: „Vin cu o apreciere și mulțumire pentru toți cei care sunt în prima linie aici, la Cahul. Toți care depun efort care au această grijă față de toți cetățenii noștri care sunt afectați de această pandemie. Boala nu are culori politice și nu ține cont de statutul cetățeanului. Trebuie cu toții să ne mobilizăm, să conștientizăm pericolul, să putem susține medicii, sa fim responsabili ca să schimbăm situația spre bine. De noi, cetățenii, depinde cum va evolua această boală".

Lilia Postolachi, unul dintre medicii care activează în secția COVID-19 a Spitalului raional Cahul a spus că era nevoie de un astfel de aparat, dat fiind faptul că sunt pacienți a căror stare este grea, pacienți de vârsta a treia care deja au mai multe complicații.
Ctrl
Enter
Ați depistat o greȘeală?
Evidențiați cuvântul și apăsați Ctrl+Enter