INCLUZIV24.MD
Postat la: 12:02, 30 mai 2020
Politic

PDM a rămas cu un singur ales local la Hâncești: Explicația primarului

Partidul Democrat de Moldova (PDM) a rămas doar cu un singur ales local în cadrul Consiliului Municipal Hâncești.
PDM a rămas cu un singur ales local la Hâncești: Explicația primarului
Asta după ce vineri, 29 mai, 5 membri ai PDM au anunțat că părăsesc partidul și devin consilieri independenți, transmite Incluziv24.md cu referire la ZdG.md.

Anunțul a fost făcut de către Primăria Hîncești, după desfășurarea ședinței Ordinare a Consiliului Municipal Hâncești. Astfel, în cadrul consiliului municipal a rămas doar un singur ales local din partea democraților – Adrian Tașcă.

„Decizia doar lor le aparține, au rămas independenți și nu aderă la un alt partid. Ei și-au motivat decizia că există o atitudine proastă față de Organizația Municipală Hîncești”, a declarat primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, pentru Ziarul de Gardă.

Sursa ne-a mai comunicat că întreaga echipă municipală intenționează să părăsească rândurile PDM-ului și nu-și mai doresc să reprezinte vreun partid.

„În afară de acești 5 consilieri, practic toată Organizația Municipală Hîncești depun cerere de demisie din fracțiunea Partidului Democrat. Aceasta este toată echipa mea din oraș. Eu, atunci când am plecat din Parlament, am plecat și din partid, și am anunțat că voi fi primar independent. Vor fi și ei independenți, fără nicio aderare la vreun oarecare partid, nici la Pro Moldova, nici la socialiști, nici la nimeni. Pur și simplu noi ne-am obosit de promisiuni și de alte lucruri. Vrem să ne axăm pe problemele oamenilor din oraș.

Președintele Organizației Municipale, împreună cu toată echipa, pregătesc cererile de a ieși din partid și vor fi depuse marți la Organizația teritorială PD Hîncești”, a mai adăugat primarul.
Ctrl
Enter
Ați depistat o greȘeală?
Evidențiați cuvântul și apăsați Ctrl+Enter